Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HPS Industrial brengt Arbor FPC-3130 box-PC

 

HPS Industrial, specialist in industriële computers, voegt de FPC-3130 box-pc van Arbor toe aan het assortiment. De robuuste box-pc is fanless en heeft een laag energieverbruik. Hierdoor is de pc goed toepasbaar in industriële omgevingen. De FPC-3130 is een eenvoudig te installeren barebone-pc, waar de gebruiker naar wens opslag en geheugen aan toe kan voegen.

De door HPS Industrial op de markt gebrachte Arbor FPC-3130 box-pc heeft een ingangsspanning van 10 tot 28 volt en werkt met een smart ignition power on/off-systeem. Tevens zit er een beveiliging op tegen laag- en overspanning van de batterij. De pc is verder voorzien van twee dvi-poorten en heeft een RS-485 auto-flow-functie.

Doordat de pc fanless is, is deze eenvoudig te onderhouden. Daarnaast is de pc geschikt voor omgevingstemperaturen variërend van -20°C tot 70°C. Vanwege zijn compactheid, schokbestendigheid, lage energieverbruik en de smart ignition power on/off-systeem, is de box-PC goed in te bouwen en te gebruiken in voertuigen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4617726). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×