Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

GemeenteOplossingen komt met GO| app-bestuur

 

GemeenteOplossingen lanceert de GO| app-bestuur. Met de speciale bestuurs-app worden documenten vanuit Corsa gepubliceerd op de iPad. Bestuurders kunnen de documenten lezen, paraferen en digitaal ondertekenen. Annotaties, geparafeerde en ondertekende stukken worden na behandeling opgeslagen in het documentmanagementsysteem Corsa.

Met deze nieuwste uitbreidingsmodule is de GO| app niet alleen geschikt voor digitaal vergaderen. Bestuurders kunnen vanaf nu ook compleet digitaal werken. Met het Document Management Systeem (DMS) Corsa als bron, blijven documenten gedurende het gehele behandelingsproces (Corsa - GO| app - Corsa) digitaal.

Een app die alleen vergaderstukken publiceert is niet uniek. Het helpt individuele mensen bij papierloos werken, maar is veelal niet geschikt voor digitaal samenwerken. Wil je als groep digitaal samenwerken dan is stroomlijning van processen en technologie noodzakelijk. Door te werken vanuit een uniforme bron, het DMS Corsa, heeft iedereen de beschikking over betrouwbare, actuele informatie. Door collectief gebruik van de GO| app kunnen raads- en statenleden en bestuurders annotaties maken en onderling delen. Bestuurders kunnen documenten formeel paraferen en ondertekenen, waarna deze informatie in het DMS wordt opgeslagen. Daarmee is de keten voor digitaal werken rond.

De totstandkoming van deze in Nederland unieke oplossing is mogelijk door intensieve samenwerking tussen GemeenteOplossingen, DigiDocs en BCT. Gegevens worden op uniforme wijze tussen de verschillende applicaties uitgewisseld.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4599793). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×