Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe release Sitecore CMS vrijgegeven

 

Sitecore CMS 6.6 zorgt voor een beter bereik van specifieke doelgroepen dankzij focus op mobiel, klantsegmentering en native model view controller (mvc)-support. De nieuwe release bevat geavanceerde mobiele ondersteuning voor mobiele webinteracties en -applicaties. Daarnaast is er de geavanceerde targeting en segmentatie van klanten, en een uitstekende ontwikkel-omgeving met native ondersteuning van mvc.

Sitecore introduceert versie 6.6 van Sitecore CMS. Voor bedrijven is het relevant te weten hoe hun site en content getoond wordt op alle soorten mobiele toestellen, zoals iPhone, Android en Windows smartphones. Sitecore’s toestelsimulator laat, via screenshots, marketeers zien hoe content eruit zal zien op de diverse mobiele devices en in diverse browsers.

Daarnaast biedt Sitecore mobile software developers kit (sdk)-ondersteuning voor het iOS platform van Apple en de mogelijkheid om native mobiele applicaties te ontwikkelen. Marketeers kunnen via de ingebouwde browser hun Sitecore-content inzetten, en toch gebruik maken van de gebruikerservaring van native mobiele applicaties.

Sitecore biedt nu, naast de bestaande ondersteuning van op webformulieren gebaseerde architecturen, ook native ondersteuning voor ASP.NET MVC. Door native support van beide, en door de onderlinge inwisselbaarheid hiervan in het eigen platform, hebben klanten de flexibiliteit om voor elke taak de juiste aanpak te gebruiken. Daarnaast blijven de voordelen bestaan van de moderne mvc-design patterns.

Met CMS 6.6 kunnen bezoekerslijsten gemaakt worden die voldoen aan bepaalde criteria, door het definiëren van voorwaarden voor een segment. Segmenten houden rekening met dynamische evaluatie in plaats van een statische bezoekerslijst, en kunnen opgebouwd worden met demografische informatie en gedragsgegevens.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4591021). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×