Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Adobe Flash Media Server 3.5

 

Adobe Systems komt met Adobe Flash Media Interactive Server 3.5 en Adobe Flash Media Streaming Server 3.5, twee belangrijke componenten in het Adobe Flash Platform. De nieuwe servers bevatten nieuwe mogelijkheden voor het leveren van media zoals dynamic streaming, verbeterde H.264-video- en High Efficiency AAC (HE-AAC)-audio-ondersteuning en de mogelijkheid om te pauzeren en te zoeken binnen een live stream.

De Adobe Flash Media Server-oplossingen zorgen voor directe en consistente kijkervaringen. Dit verlengt de gemiddelde kijkduur, zodat bedrijven hun merkbekendheid een impuls kunnen geven en hun content beter kunnen afstemmen op de kijker.

Nieuwe features en functionaliteit binnen Adobe Flash Media Interactive Server 3.5 en Adobe Flash Media Streaming Server 3.5 omvatten onder meer dynamische streaming om eindgebruikers dezelfde kwaliteit te bieden als van een tv-uitzending. De nieuwe features bieden tevens kijkervaringen zonder onderbrekingen en de mogelijkheid om live on-demand content te streamen met H.264-videobestanden. Media die is versleuteld met Adobe Flash Media Rights Management Server-software kan ook gestreamd worden met RTMP en een geïntegreerde HTTP-server.

Adobe Flash Media Interactive Server 3.5 bevat live Digital Video Recorder (DVR)-functionaliteit waarmee gepauzeerd en gezocht kan worden binnen een live video stream. Het bevat mobiele levering naar Flash Lite 3, zowel live als on-demand en tevens ‘multipoint publishing', inclusief de mogelijkheid om databerichten in een live stream op te nemen. Door Flash Media Server 3.5-software te gebruiken voor het leveren van media, kunnen klanten hun eigen streaming server hardware implementeren. Daarnaast kunnen zij een eigen netwerk opzetten of samenwerken met één van de verschillende Content Delivery Networks (CDN) die onderdeel uitmaken van de Flash Video Streaming Service (FVSS).

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2782427). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×