Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Worldmax WiMAX USB dongle en aerea 2.0

 

Worldmax, aanbieder van draadloos breedband internet in Amsterdam op basis van de WiMAX 802.16e-technologie, introduceert een usb WiMAX-adapter. Met de WiMAX USB dongle kunnen gebruikers met een hogere snelheid gebruikmaken van het ook nieuwe Worldmax WiMAX-abonnement aerea 2.0. De nieuwe USB dongle is geschikt voor pc's en laptops met Microsoft Windows XP en Windows Vista.

WiMAX-technologie blijft zich ontwikkelen en Worldmax blijft investeren in het Amsterdamse WiMAX-netwerk om klanten de voordelen van deze innovaties te kunnen bieden. Tegelijkertijd met de introductie van de USB komt er ook een sneller WiMAX-abonnement beschikbaar, aerea 2.0. Dit nieuwe prepaid abonnement biedt een downloadsnelheid van 2 Mbit/seconde, terwijl de upload­snelheid maximaal 256 Kbit/seconde bedraagt. Aerea 2.0 is een aanvulling op de bestaande prepaid abonnementen aerea 0.5 en 1.0.

Aerea is verkrijgbaar vanaf 14,95 euro per maand, plus éénmalig 89,95 euro voor de USB dongle. Gebruikers die maar dag of bijvoorbeeld een week toegang tot het draadloze netwerk willen, wordt een aangepast tarief geboden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2756814). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×