Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Betaalbare push e-mail oplossing voor iPhone

Dit artikel delen:

De nieuwe iPhone 3G komt met Microsoft Exchange ondersteuning. Op die manier kunnen iPhone-gebruikers constant hun e-mail, agenda, contactpersonen en to-do-list synchroniseren. Hiervoor is echter wel een Microsoft Exchange Server vereist, dat meestal enkel is weggelegd voor grote ondernemingen. COMBELL introduceert een betaalbare een totaaloplossing op maat van de iPhone.

De nieuwe populaire iPhone 3G biedt ondersteuning voor Microsoft Exchange Server. Deze e-mailserver wordt in veel grote ondernemingen gebruikt. Met de iPhone kunnen Exchange gebruikers via de push functionaliteit hun e-mails, contactpersonen, agenda en takenlijst constant synchroniseren. Het is dus niet meer nodig om constant een verbinding te maken om te controleren op nieuwe items. Zodra er wijzigt wordt dit gepusht naar het toestel. Dat toestel is overigens niet alleen een iPhone of pc met Outlook. Het is ook mogelijk om met een computer met internetverbinding via Outlook Web Access deze items te beheren.

Veel kleine ondernemingen beschikken echter niet over zo'n Exchange server. Deze server vraagt namelijk extra investering en kosten voor onderhoud. COMBELL maakt deze dienst nu ‘betaalbaar'beschikbaar. Volgens de leverancier biedt deze Exchange Hosting veel voordelen. Er is een lage instapdrempel, geen installatie aan de kant van de gebruiker en iedereen kan binnen de vijf minuten aansluiten. Een Exchange mailbox met 250 MB opslag voor contactpersonen, agenda, to-do-list en e-mail kost bij COMBELL tien euro per maand. De gebruiker krijgt voor dit bedrag ook een domeinnaam, maar kan ook zijn bestaande domeinnaam aan de Exchange hosting koppelen.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.