Managed hosting door True

ZoneAlarm ForceField van Check Point

Dit artikel delen:
Check Point

Check Point Software Technologies introduceert ZoneAlarm ForceField, een gevirtualiseerde oplossing voor browserbeveiliging voor bankieren en winkelen op internet. Door gebruik te maken van een gevirtualiseerde browser ontstaat een beveiligingssluis tussen de browser en het internet.

Hoewel de meeste websites de beste bedoelingen hebben, zitten de bedreigingen voor consumenten die deze sites bezoeken in de kwetsbaarheid van de browser. Voor hackers is het eenvoudig om hier misbruik van te maken voor het installeren van malware.

ZoneAlarm ForceField is vanaf de grond opgebouwd voor het specifieke doel om de nieuwste ‘super attacks' op browsers af te weren. Hiervoor beschikt de oplossing over beveiligingslagen die de virtualisatiecapaciteit vergroten. De applicatie beschikt ook over een optionele ‘Privacy Mode' die alle persoonlijke gegevens verwijdert van de lokale pc na het beëindigen van een browsersessie om de privacy van consumenten verder te waarborgen.

ZoneAlarm ForceField integreert naadloos met Internet Explorer of Firefox webbrowsers. Het is snel te downloaden (minder dan 4mb) en onmiddellijk te installeren zonder het systeem opnieuw op te starten. ZoneAlarm ForceField ondersteunt Windows XP en Windows Vista.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.