Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: Veqs online vCards

 

Veqs introduceert de Veqs online vCards, digitale visitekaartjes die eenvoudig actueel te houden zijn. De kaarten zijn compatibel met traditionele vCards, maar hoeven niet als bijlage in e-mailberichten te worden verstuurd. In plaats daarvan zijn de gegevens direct online beschikbaar.

De nieuwe vCards van Veqs worden online gemaakt en opgeslagen. Hierdoor hoeft er geen bijlage meer aan e-mailberichten te worden toegevoegd, maar volstaat het plaatsen van een linkje. Door daar op te klikken kan de ontvanger de informatie direct bekijken. Het inscannen, handmatig invoeren of kopiëren van visitekaartjes is dus overbodig. De gegevens zijn compatibel met gangbare digitale adresboeken van telefoons, pc's en pda's. Relaties kunnen de Veqs online vCard daardoor rechtstreeks in hun adresboek opnemen. Veqs biedt zowel accounts voor één gebruiker als groepsaccounts.  

Veqs vCards zijn gratis in een basisversie met een beperkt aantal adresvelden. Extra functies als aanvullende contact- en bedrijfsgegevens, weblinks, reclame en gps-coördinaten voor navigatiesystemen zijn tegen betaling beschikbaar.

www.veqs.nl

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2471658). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×