Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: BEA AquaLogic Commerce Services 6.0

 

BEA introduceert AquaLogic Commerce Services 6.0, een oplossing die het beheer van e-commerceprocessen vereenvoudigt en online retailers helpt de efficiëntie van hun online winkels te verhogen. Het breidt de soa-architectuur voor meerdere platforms uit, zodat meer flexibiliteit en een geïntegreerde klantenervaring mogelijk is.

Met de introducie van AquaLogic Commerce Services 6.0 biedt Bea Systems ontine retailers meer flexibiliteit en ruimte op snelle wijze in te springen op veranderingen binnen de markt. De nieuwe versie vereenvoudigt het beheer van online verkoopprocessen door omzetkansen te scheppen en de soa-architectuur voor meerdere platforms uit te breiden.

In de versie 6.0 zijn meer dan dertig nieuwe web services opgenomen die het gebruik en integratie van e-commerce binnen soa-omgevingen vereenvoudigen. De oplossing biedt ook ondersteuning voor onder meer BEA WebLogic Server 10 en BEA WebLogic Portal 10.2. De verbeterde integratie met BEA Workshop vereenvoudigt de ontwikkeling van geïntegreerde e-commerce applicaties waarin BEA WebLogic en onderdelen van de BEA AquaLogic-productreeks zijn opgenomen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2460540). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×