Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Open-Mesh komt met cloud managed POE switches

 

Open-Mesh komt met cloud managed POE switches

De nieuwe serie van cloud-managed switches werken optimaal samen met CloudTrax en OpenMesh access points. Ze zijn via dezelfde portal als de openmesh accesspoints te beheren.

De cloud managed switches kunnen vanaf elke browser of mobiel beheerd worden. Ook werken de switches samen met de Open-Mesh access points. Bij het aansluiten worden namelijk gelijk de vlan's geconfigureerd die nodig zijn voor de seamless handover functie van de Open-Mesh accesspoints.

De switches bieden PoE+ (802.3af/at) tot 30W op alle poorten, wat een flexibiliteit geeft om allerlei ip-apparaten van stroom te voorzien. Ze zijn beschikbaar in 8, 24 en 48-poorten. Elk model kan als desktop, aan de muur of in een rack gemonteerd worden met de meegeleverde mounting kit. Op afstand kunnen POE-poorten worden ge-enabled, ge-disabled of kan er een power cycle gedaan worden.

Tevens kunnen vlan's geconfigureerd worden en kunnen POE budgets ingesteld worden. Ook kan de power consumptie bekeken worden van het geheel en per poort. De hardware en cloudcontroller kan tevens volledig oem gebrand worden, waardoor de S series ideaal is voor systems integrators, resellers en it-consultants. Hier gelden dan wel additionele 'custom branding-kosten voor. De switch wordt verder geleverd met een levenslange licentie tot CloudTrax. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5863916). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×