Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HPE helpt MKB aan storagecapaciteit

 

HPE helpt MKB aan laagdrempelige high end storagecapaciteit

Hewlett Packard Enterprise (HPE) kondigt nieuwe gedeelde storage-oplossingen aan die midden- en kleinbedrijven helpen bij de modernisering van hun it. De hybride flash en software-defined storageplatformen leveren een vergelijkbare capaciteit als platformen voor grotere bedrijven voor minder dan tienduizend dollar.

De laatste jaren moesten mkb-klanten hun wensen bijstellen vanwege kosten en complexiteit van enterprise storage. Waar grotere bedrijven flash implementeerden voor versnelling van applicaties, gebruikmaakten van software-defined storage voor kostenbesparingen en hyper convergence ontdekten voor snellere time-to-value, hadden kleinere bedrijven en bedrijven met een lager budget tot op heden niet dezelfde mogelijkheden en werden daardoor ingehaald door innovaties van concurrenten.

HPE, specialist in servers en storage, biedt deze bedrijven nu storage en storage dataservices op enterprise-niveau, waardoor ze op technologisch vlak geen drempels meer ervaren en bijblijven ten opzichte van grotere bedrijven. De nieuwe HPE StoreVirtual 3200 biedt een nieuwe generatie entry storage array vanaf zescuizend dollar met een gemakkelijke opstap naar software-defined storage. De HPE MSA 2042 levert op zijn beurt hybride flash voor applicatieversnelling vanaf minder dan tienduizend dollar. Beide systemen omvatten vele dataservices zoals datamigratie, flash tiering en ingebouwd dynamisch schakelen tussen systemen en locaties.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5819765). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×