Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Pure Storage introduceert FlashArray//m10

 

Pure Storage flasharray m10

Pure Storage introduceert een nieuw instapmodel in zijn lijn op flash gebaseerde opslag-arrays: de FlashArray//m10. Dit nieuwe lid van de FlashArray-familie is een complete opslagoplossing voor het mkb, maar kan tevens door grotere organisaties gebruikt worden als pilot voor een overstap naar volledig op flash gebaseerde opslagsysteem.

Bedrijven kunnen met FlashArray//m10 hun bedrijfskritische applicaties sterk versnellen, alles virtualiseren en een interne all-flash cloud bouwen. Het is daarnaast een opstap voor grotere bedrijven naar all-flash opslag. Dit opslagsysteem kan worden opgeschaald naar de grotere //m20, //m50 of //m70 FlashArrays.

Alle FlashArrays zijn gebouwd volgens het Evergreen Storage-model van Pure, waarmee upgrades kunnen worden geïmplementeerd zonder dat dit gevolgen heeft voor de bedrijfsactiviteiten. Daarbij hebben bedrijven met Evergreen Storage de zekerheid dat hun investering is beschermd: opslag wordt eenmaal aangeschaft, niet telkens om de paar jaar. Wanneer extra capaciteit nodig is, kan dit direct worden bijgeschakeld.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5784072). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×