Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Canon introduceert nieuwe versie van Uniflow

 

Canon Europe, introduceert Uniflow 5.4. Deze nieuwste versie van Canon’s geïntegreerde print- en scanmanagementoplossingen bevat functies en mogelijkheden die zijn ontworpen om organisaties te helpen hun documentworkflows aantoonbaar te verbeteren, het beheer van kosten te optimaliseren en nieuwe grootformaat toepassingen te bieden.

Uniflow 5.4 is een aanvulling op het softwareplatform, dat is ontworpen voor het beheer van printerparken met uiteenlopende samenstellingen. Uniflow 5.4 introduceert een verbeterde scaninterface die kan worden gebruikt bij zowel de Canon Scanfront-documentscanners als de Canon Imageruner Advance mfp’s. Gebruikers kunnen rechtstreeks scannen naar diverse Office 365-bestemmingen zoals Microsoft Sharepoint en Onedrive, of bestanden verzenden binnen zakelijke workflows om hun documenten snel en veilig te verwerken.

Deze versie is voorzien van diverse nieuwe mogelijkheden die mobiele en flexibele werkomgevingen ondersteunen. Met de instelbare profielen heeft een gebruiker eenvoudig toegang tot de opties die aansluiten bij zijn of haar wensen. Deze gebruikersprofielen worden gesynchroniseerd bij alle systemen in het netwerk. Printen vanaf mobiele apparaten is eveneens aantoonbaar verbeterd met de mogelijkheid om de opties voor nabewerking rechtstreeks op de mfp zelf te wijzigen. Daarmee wint
Uniflow aan kracht als platform voor flexibele werkplekken.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5713055). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×