Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe producten van Lancom op CeBIT

 

Lancom demonstreert op de CeBIT zijn reeks van 802.11ac access points met een hoog prestatievermogen voor binnen en buiten, zoals het nieuwe Gigabit wlan access point LN-830E met een witte designbehuizing en ingebouwde wireless-ePaper- en iBeacon-technologie. Ook de de draadloze m2m-router Lancom IAP-4G beleeft zijn debuut op de beurs in Hannover.

Met zijn access points uit de E-serie verkent Lancom nieuw terrein met digitale displays voor kamers en elektronische prijslabels voor winkelschappen. Elk van de access points L-322E en LN-830E zorgt voor probleemloos gelijktijdig gebruik van draadloze capaciteit (bijvoorbeeld voor hotspots), draadloze bediening van elektronische prijslabels (electronic shelf labels) en digitale informatie displays voor kamers.

Op de CeBIT beleeft ook de draadloze M2M-router Lancom IAP-4G zijn debuut. Dit product is voorzien van een ingebouwde lte-module en biedt downstream overdrachtssnelheden tot 100 Mbps via mobiele netwerken. De robuuste, volledig metalen behuizing maakt de router bij uitstek geschikt voor stationaire en mobiele connectiviteit voor machines en geautomatiseerde systemen in veeleisende omgevingen. Het product biedt connectiviteit onafhankelijk van vaste breedbandverbindingen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5704702). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×