Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Xerox lanceert workflowplatform FreeFlow Core

 

Xerox introduceert een nieuw workflowplatform: Xerox FreeFlow Core. De FreeFlow Core-software vormt de ruggengraat van iedere workflow en is ontwikkeld voor productie-printomgevingen van onafhankelijke mkb-drukkerijen tot die van grote internationale productiebedrijven.

De webbased architectuur maakt dat FreeFlow Core van Xerox modulair en schaalbaar is. Dit zorgt voor extra flexibiliteit en capaciteit. Bovendien legt de intuïtieve gui eenvoudig verbinding met al in gebruik zijnde systemen, waardoor het mogelijk is om op een eenvoudige manier complexe drukwerktoepassingen te produceren.

Gebruikers krijgen met FreeFlow Core toegang tot web-to-print aansturing. Met XMPie StoreFlow, een all-inclusive web-to-print-oplossing, kunnen gebruikers online webshops en marketingportals creëren en managen, en heel kostenefficiënt hun business opschalen via internet. Ook biedt het automatische finishing. Met de Xerox IntegratredPLUS Finishing Solution kunnen gebruikers snel en efficiënt drukwerkapplicaties afwerken, waaronder garenloos gebonden boeken, zadelgehechte boekjes of brochures, catalogi en wenskaarten. Hierbij worden pre-press, print en afwerkhandelingen automatisch en end-to-end met elkaar geïntegreerd. Tot slot zijn er uitgebreide digitale publicatiemogelijkheden. Met de nieuwe FreeFlow Digital Publisher kunnen gebruikers digitale versies - inclusief video of audio - van hun printcampagnes ontwikkelen en deze meetbaar maken met behulp van ingebouwde analysetools.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4901061). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×