Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HP onthult slanke en kleurrijke Chromebook

 

HP kondigt de krachtige HP Chromebook14 aan. De eerste Chromebook aangedreven door een Intel Haswell processor die snelle toegang tot het internet biedt. Verder heeft het device een groot display en optioneel 3G voor verbeterde connectiviteit. De Chromebook 14 wordt beschikbaar in een reeks opvallende kleuren.

De HP Chromebook14 heeft een groot display, en voorziet in een web-ervaring en beeldkwaliteit waar klanten naar uitkijken, aldus de leverancier. Het dunne, compacte Chromebook is verkrijgbaar in Snow White, Ocean Turquoise en Coral Peach. De HP Chromebook14 biedt klanten een snelle en eenvoudige toegang tot favoriete websites. Het device dient ook als toegangspoort tot de Google experience, inclusief Google Chrome apps zoals Gmail, Youtube, Google Drive en Google+ Hangouts voor een naadloze overgang van werk en plezier.

Automatische software updates zorgen ervoor dat de internet ervaring snel, vloeiend en actueel blijft, terwijl het 35,5cm diagonale high-definition scherm zorgt voor levendige kleuren. Daarnaast beschikt de HP Chromebook over een 16GB SSD voor razendsnel opstarten. Met hdmi, usb 2.0 en usb 3.0 aansluitingen en een combinatie koptelefoon en microfoon aansluiting, kunnen gebruikers snel displays en andere apparatuur aansluiten.

Gebruikers kunnen makkelijk toegang krijgen tot hun content vanaf ieder apparaat dat in verbinding staat met het internet- onderweg en thuis- met 100 GB gratis opslag in Google Drive voor twee jaar. Ook kunnen gebruikers de Chrome Web Store bezoeken om zo hun eigen HP Chromebook te personaliseren door applicaties te instaleren voor werk of plezier.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4877207). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×