Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Canon komt met Full HD beveiligingscamera's

 

Canon Europe breidt zijn portfolio uit met vier nieuwe beveiligingscamera's met full Hhd-resolutie: de PTZ mini dome camera VB-S30D, PT mini dome camera VB-S31D, vaste mini dome camera VB-S800D en vaste box VB-S900F. De nieuwe ultracompacte S-serie is ontwikkeld voor gebruik binnenshuis en bewaakt specifieke omgevingen of voorwerpen, zoals winkels, onderwijsinstellingen en horeca.


Met gevoelige cmos-sensoren, snelle groothoeklenzen en dubbele Digic-processoren biedt de Canon S-serie de perfecte combinatie van full hd-resolutie, een grote beeldhoek en uitstekende prestaties bij weinig licht. De nieuwe S-serie vertrouwt niet op één imaging processor, maar heeft er twee - Didic DV III en Digic NET II - waardoor alle beelden naadloos worden vastgelegd, verwerkt, gecodeerd en verzonden. De prestaties van de S-serie bij weinig licht zijn toonaangevend in zijn klasse, zelfs als de lichtomstandigheden slecht zijn. De serie biedt daarnaast een automatische dag- en nachtmodus.

De verwerkingsarchitectuur van de nieuwe serie is dezelfde als die van Canon’s beveiligingscamera's uit 2012. De interne programmering is aangepast om meerdere H.264- en/of MJPEG-streams in hd of lagere resoluties te produceren. Naast multi-streaming is ook simultane streaming mogelijk. Alle camera's ondersteunen opname naar micro sd-kaarten (maximaal 64 GB) en bieden een nieuwe functie waarmee direct vanaf de micro sd-kaarten kan worden afgespeeld zonder de beelden eerst te downloaden naar een pc.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4876566). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×