Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Brocade breidt uit met Vyatta 5600 vRouter

 

Brocade lanceert de Vyatta 5600: de eerste virtuele router voor netwerken van telecomproviders. Deze is tot veertig maal sneller dan concurrerende virtuele routingproducten, zegt de producent.

De nieuwste netwerkcentrische x86-servers bieden zeer goede pakketverwerkingsmogelijkheden en zijn steeds vaker uitgerust met 10 GbE network interface cards (nic’s) om tegemoet te komen aan een groeiende hoeveelheid dataverkeer. De Brocade Vyatta 5600 helpt telecom- en grote serviceproviders om deze extreem kostenefficiënte netwerken optimaal te benutten door gebruik te maken van software in plaats van het implementeren van traditionele, specifiek ontworpen hardware.

De Brocade Vyatta 5600 komt direct tegemoet aan de call-to-action van ’s werelds grootste telecommunicatie- en serviceproviders, maakt optimaal gebruik van de vPlane-technologie van Brocade die een doorvoer van 10 Gbps per x86-core mogelijk maakt en richt zich onder meer op gebruikersbehoeften als BGP-routing, ACL offload en Virtual BGP Route Reflection.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4875910). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×