Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HPS Industrial presenteert twee in-vehicle PC's

 

HPS Industrial, specialist in industriële computers, voegt de LVC-5770D4-CA en LVC-5770-7A van Lanner toe aan het assortiment. De in-vehicle computers hebben een hoge performance en verbruiken weinig energie. Ze zijn inzetbaar voor verschillende toepassingen zoals videobewaking (analoog en digitaal), digital signage, video-opnames, locatiebepaling van voertuigen en het monitoren van rijgedrag.

De LVC-5770D4-CA en LVC-5770-7A van Lanner voldoen aan de MIL-STD-810G standaard. Dit maakt ze bestendig tegen schokken, vibraties en extreem hoge temperaturen. Daarnaast kunnen ze worden ingezet in combinatie met externe Controller Area Network (CAN) bus devices voor een compleet gedragsmonitoring-platform van de bestuurder. Met dit systeem wordt onder andere de snelheid, vertraging en positie van het voertuig geregistreerd.

LVC-5770-7A beschikt over 8 PoE lan-poorten en functioneert als een Mobile NVR in combinatie met op afstand bestuurbare ip-camera's. LVC-5770D4-CA is met name geschikt voor analoog videogebruik en werkt als Mobile DVR. De pc biedt uitbreidingsmogelijkheden via 4 mini-pci-slots en twee verwijderbare opslagplaatsen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4714954). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×