Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Progress Apama CEP bereikt hogere snelheden

 

Progress Software Corporation maakt bekend dat de nieuwe versie van het Progress Apama CEP-platform beschikbaar is. Deze versie introduceert een nieuwe kernel die applicatiecode die geschreven is in Apama’s Event Processing Language (EPL) dynamisch omzet in native machinecode. De verhoogde executiesnelheid die dit oplevert, biedt duidelijke voordelen in schaalbaarheid die zorgen voor een nog snellere verwerking van events en de daarbij behorende queries.

De nieuwe versie van Apama is beschikbaar voor Apama-klanten als gratis upgrade. Applicatiecode, die geschreven is in Apama EPL of gegenereerd vanuit Event Modeler-scenario’s, werkt ongewijzigd waardoor klanten de nieuwe versie direct kunnen gebruiken en direct voordeel kunnen behalen zonder extra werk, aldus Progress Software. De nieuwe versie behoudt Apama’s mogelijkheden om applicatiemodules te implementeren zonder downtime. Applicatiecode wordt gevalideerd, samengesteld en geïmplementeerd zonder onderbreking van de event-verwerking door de engine.

Met de nieuwe versie neemt de doorvoer van events toe met 2000 procent, vergeleken met de huidige beschikbare versie van Apama. Dit blijkt uit een aantal benchmark-onderzoeken. De onderzoeken variëren van berekeningen op basis van complexe algoritmes tot volledige applicatie-scenario’s die gevalideerd zijn door klanten via een bèta-programma.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4711412). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures bij Progress
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×