Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

WD lanceert XE 3,5-inch SAS harde schijf

Western Digital (WD) introduceert een nieuwe 3,5-inch SAS harde schijf voor datacenters. De WD XE biedt hoge prestaties, een laag energieverbruik en een eenvoudiger upgrade pad voor bestaande 3,5-inch opslagsystemen. De schijven bieden hoge prestaties en zijn daarmee een interessante upgrademogelijkheid voor datacenters waar de legacy schijven het einde van hun levensduur naderen.

De WD XE 2,5-inch SAS-schijven in 3,5-inch performanceadapters bieden 6 Gb/s overdrachtssnelheden, sequentiële gegevenssnelheden van 204 MB/s en random i/o-performance. Deze 3,5-inch SAS-schijf verbruikt tot 67 procent minder energie dan 3,5-inch 15.000-rmp schijven. Dit zorgt voor een lagere tco en een hogere capaciteit en betrouwbaarheid. De 2,5-inch schijf is bevestigd in een 3,5-inch performanceadapter, wat upgraden eenvoudig maakt. Bovendien komt er minder warmte vrij. 

De dual port, full-duplex connectiviteit zorgt voor grotere betrouwbaarheid en betere prestaties en databeschikbaarheid door het wegnemen van single points of failure - ideaal voor high-availability datacentersystemen. Door NoTouch ramp load-technologie raakt de opnameknop nooit de schijfmedia aan. Dit leidt tot aanzienlijk minder slijtage van de opnamekop en media en tot een betere beschrijving van de schijf bij het transport.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.