Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Fugro en Geodan presenteren VISOR

 

Fugro en Geodan presenteren het gezamenlijk ontwikkelde platform Visor. Dit platform helpt bronhouders bij het inwinnen, beheren en efficiënt toepassen van data voor de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT). Met Visor kan geo-informatie eenduidig worden beheerd en ontsloten, en ruimtelijke vragen sneller en eenvoudiger worden beantwoord.

Visor is een modulair opgebouwd, open en flexibel systeem. Daardoor is het makkelijk in te passen in bestaande werkprocessen. Het platform biedt vele specialistische beheeroplossingen, een breed palet aan nieuwe applicaties, maar biedt ook ruimte voor het gebruik van bestaande applicaties. Bovendien is Visor volledig voorbereid op het gebruik van 3D geo-informatie in de toekomst.

Fugro GeoServices en Geodan hebben hun krachten gebundeld in een duurzame samenwerking gericht op de wet Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT). Fugro is expert op het gebied van opbouwen, bijhouden en gebruik van ruimtelijke basisinformatie. Geodan is leverancier van de infrastructuur om deze basisinformatie via de cloud met behulp van webservices beschikbaar te stellen en met web en mobiele applicaties te ontsluiten. Gezamenlijk ontwikkelden Fugro en Geodan het platform Visor.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4708265). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×