Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Philips introduceert nieuwe 24 inch monitoren

 

Philips introduceert vandaag nieuwe LED-monitoren met 16:10 beeldverhouding en PowerSensor-technologie. Met deze monitoren kan het energieverbruik met tot wel 80% worden teruggebracht. Naast het ecologische ontwerp bieden deze 24 inch monitoren ook eersteklas beeldschermprestaties met superieur contrast, volle kleurverzadiging en een haarscherp beeld.

Naast een milieuvriendelijke ontwerp bieden de LED-schermen een hoge weergavekwaliteit, waardoor langer intensief gebruik mogelijk is zonder vermoeidheid van de ogen. Een belangrijke innovatie hierbij is nieuwe 16:10 beeldverhouding, waardoor gebruikers een groter weergavegebied hebben met dezelfde schermgrootte.

De 'Smarts' van Philips – SmartImage-instellingen voor een optimale weergave van het type applicatie, SmartControl voor eenvoudige afstelling en SmartContrast voor een versterkt schermcontrast – maken de schermen eenvoudig in gebruik en zorgen ervoor dat gebruikers altijd kunnen profiteren van de beste kwaliteit en productiviteit.

Kantoorgebruikers zullen de extra ergonomische opties van de B-line en de P-line weten te waarderen: de SmartErgoBase zorgt ervoor dat het scherm bijna tot het bureau kan worden verlaagd. Zo is een optimale kijkhoek gegarandeerd. Daarnaast kunnen de aansluitkabels met de schermvoet netjes worden verborgen, zodat er op het bureau geen wirwar aan kabels ontstaat.

De Philips 24 inch LED-monitoren zijn verkrijgbaar vanaf april 2013.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4702697). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×