Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

MSI komt met Wind Top AE2212 all-in-one

 

MSI presenteert de 21,5-inch Wind Top AE2212 all-in-one pc. Het 1920 x 1080 full hd-scherm met led-achtergrondverlichting beschikt over 10-punts touch controle en heeft een elegant, frameless ontwerp. De AE2212 is gebaseerd op de derde generatie Intel® Core processor en beschikt over meerdere usb3.0-poorten.

De Wind Top AE2212 van MSI wordt geleverd met Microsoft Windows 8 en beschikt over 10-punts touch control. Gebruikers kunnen het schermoppervlak op een veelzijdige manier gebruiken en alle hoeken van het scherm zijn eenvoudig te bereiken. Daarnaast kunnen gebruikers een uitgebreid assortiment van de nieuwste apps uit de Windows Store downloaden en op ieder moment alles delen met vrienden.

MSI ontwikkelde een eigen Instant Display Technologie die het mogelijk maakt om de all-in one pc als monitor te gebruiken zonder dat de all-in-one zelf ingeschakeld is. Dit bespaart een grote hoeveelheid aan energie. Om te garanderen dat de gebruikers kunnen genieten van de beste audiovisuele ervaring, beschikt de MSI AE2212 over THX surround sound.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4694209). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×