Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Vijf projectoren van Epson zien het levenslicht

 

Met de vijf nieuwe 3lcd installatieprojectoren van Epson kunnen bedrijven, scholen en universiteiten veel eenvoudiger scherpere en helderdere beelden projecteren. Deze modellen bieden helderheidsniveaus tot 5200 lumen en zijn uitgerust met tal van gebruiksvriendelijke functies die zijn ontworpen om de installatie en het dagelijks gebruik zo eenvoudig mogelijk te maken.

De nieuwe serie bestaat uit de modellen Epson EB-4950WU en EB-4850WU met Full HD WUXGA-schermresolutie, de Epson EB-4750W met WXGA-schermresolutie, en de Epson EB-4650 en EB-4550 met XGA-schermresolutie.

Dankzij de 3LCD-technologie van Epson, die resulteert in een gelijke White en Colour Light Output (CLO), worden volgens de producent beelden scherp en helder geprojecteerd, worden levendige kleuren waarheidsgetrouw gereproduceerd en kan content bij variërende lichtomstandigheden worden weergegeven. Daarnaast ondersteunen alle modellen een hoge contrastverhouding van 5000:1 voor rijke, diepe zwarttinten.

Door de eenvoudige, gebruiksvriendelijke functies zijn alle projectoren volgens Epson gemakkelijk te installeren en te gebruiken. En dankzij hun groothoekzoomverhouding, keystone-correctie en Arc- en Point-correctie kan elk model snel en eenvoudig in allerlei verschillende standen worden opgesteld zonder dat het beeld wazig of vervormd wordt.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4687030). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×