Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Tools4ever koppelt Umra aan Raet Online

 

Tools4ever kan met de oplossing Umra nu ook koppelen aan Raet Online, portal voor hr- en payrolladministratie. Dankzij deze koppeling wordt iedere wijziging met betrekking tot user accounts in Raet Online door Umra gedetecteerd en volgens procedures automatisch doorgevoerd in meer dan honderdveertig verschillende doelsystemen, waaronder Active Directory, SAP, Exchange, Office365, Google Apps en Salesforce.com.

Wijzigingen kunnen bijvoorbeeld zijn: een nieuwe medewerker, wijziging van functie van een medewerker, een medewerker treedt uit dienst of andere locatie voor de medewerker. Het voordeel van deze koppeling is onder andere dat user accounts foutloos worden aangemaakt in verschillende systemen en applicaties en dat er een kortere doorlooptijd is voor het aanmaken van users.

Met Tools4ever’s software User Management Resource Administrator (Umra) is het mogelijk om automatisch user accounts te synchroniseren tussen het hr-systeem en de user accounts in het netwerk (provisioning) en diverse systemen en applicaties (downstream provisioning). Umra ondersteunt alle mogelijke hr-systemen, waaronder Beaufort, SAP, Afas, Exact, Perman, Qurius Q-HRM en Unit4 Personeel.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4684217). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×