Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HP presenteert nieuwe Sleekbooks op CES

 

HP lanceert tijdens de gadgetbeurs CES in Las Vegas haar nieuwste producten zoals HP’s betaalbare touch notebook: de HP Pavilion TouchSmart Sleekbook. Ook introduceert HP de eerste beeldmonitor met geïntegreerde Beats Audio geluidssysteem: de HP ENVY 27-inch ips-monitor. Met de Envy 27-monitor is het mogelijk geluid van studiokwaliteit te beluisteren zoals de artiesten het voor ogen hadden.

De HP Pavilion TouchSmart Sleekbook en de nieuwe HP Pavilion Sleekbook worden aangedreven door een AMD A-serie APU en zijn voorzien van een 15,6-inch high-definition (hd)-display. De notebooks bieden tot 750 GB aan opslagruimte. Ook bevatten de Sleekbooks een Dolby Advanced Audio, een verwijderbare batterij en een numeriek toetsenbord voor een hogere productiviteit. 

De HP Sleekbooks zijn ook voorzien van de HP CoolSense die koeling niveaus aanpast aan de persoonlijke voorkeuren van een klant. Dit resulteert in een merkbaar koelere notebook. Verder helpt HP ProtectSmart voorkomen dat bestanden verloren gaan wanneer de notebook valt. Gebruikers hebben daarnaast toegang tot HP Connected Music. Muziekliefhebbers kunnen hiermee genieten van de populairste artiesten door middel van het partnerschap tussen HP en Universal Music Group.

De HP Envy 27-inch ips-monitor is ontwikkeld in samenwerking met Beats by Dre en biedt een bijzondere audiovisuele ervaring. De luidsprekers zijn schuin omhoog ingebouwd, waardoor zij een nog beter geluid geven op de mid-range en hoge frequenties in combinatie met een rijke bas. Het glas van het beeldscherm loopt van rand tot rand, waardoor het scherm één strak geheel is. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4635478). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×