Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

ScaleIO introduceert ScaleIO ECS v1.1

 

ScaleIO . komt met ScaleIO ECS v1.1. ECS combineert dataopslag en applicatieservers met als resultaat ruime schaalbaarheid, eenvoud en performance voor minder dan 20 procent van het gangbare it-budget, aldus de producent.

ScaleIO, leverancier van software-defined storage introduceert ScaleIO ECS v1.1, een scale-out storage software oplossing. ScaleIO ECS elimineert de afhankelijkheid van complexe, dure externe san-opslag, door de lokale harde schijven van verscheidene applicatieservers te delen en te
presenteren als een robuust, high performance san-systeem.

ScaleIO ECS combineert schaalbaarheid en enterprise-class san-functionaliteiten met een aanzienlijke verlaging van storagekosten van meer dan 80 procent, wat neerkomt op 28 procent directe besparing op het totale it-budget, stelt de producent. ECS maakt het mogelijk om datacenters in te richten met enkel standaard server-hardware. Met ScaleIO ECS kan de it-beheerder storage tijdens productie toevoegen, verplaatsen of verwijderen. De software reageert automatisch op elke verandering en herbalanceert de data.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4618002). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×