Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Siemon komt met MapIT G2 Copper Interconnect

 

De netwerkbeheerinnovatie van Siemon is een uitbreiding en verbetering van de MapIT G2 iim-oplossing (intelligent infrastructure management) en biedt een kosteneffectievere optie, waardoor de installatie wordt vereenvoudigd. Met dit systeem krijgt u volledig inzicht in en controle over het complete fysieke netwerk, kunt u de poorten realtime bijhouden en monitoren en de netwerkdocumentatie beheren.

Met de MapIT G2 Copper Interconnect worden zowel materiaalkosten als installatietijd met 17 procent verminderd in vergelijking met een cross-connect configuratie. In deze interconnectietopologie worden switchpoorten vanuit de switch rechtstreeks verbonden met het intelligente koperpatchpaneel en hoeven er dus geen kosten te worden gemaakt voor een tweede koperpatchpaneel en de bijbehorende patchkabels die in een traditionele cross-connect configuratie worden gebruikt.

De ICM (Interconnect Control Module) is een belangrijk onderdeel van de Interconnect-oplossing. Met dit handheld ethernetapparaat wordt een softwarematige verbinding tussen de switchpoort en de intelligente patchpaneelpoort gemaakt. De ICM detecteert de switchzijde van de patchverbinding en herkent via enkele eenvoudige stappen de geslaagde verbinding met het intelligente paneel en controleert de gegevens op de lcd-display. Dit apparaat wordt door technici gebruikt tijdens de oorspronkelijke installatie en bij verplaatsingen, toevoegingen en wijzigingen (MAC's).

MapIT G2 zorgt niet alleen voor een aanzienlijke verbetering van het netwerkbeheer, maar brengt ook het energieverbruik drastisch omlaag. Aangezien het systeem 75 procent minder energie verbruikt dan andere iim-systemen, is het dé keuze voor milieubewuste bedrijven. Door het lage energieverbruik wordt ook veel minder warmte gegenereerd, waardoor de energie-efficiëntie van warmtebeheersystemen van datacenters verbetert.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4617758). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×