Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HDS introduceert flash-module voor storage

 

Hitachi Accelerated Flash storage

Hitachi Data Systems (HDS), leverancier van it storage-technologieën en datacenterproducten en -diensten, introduceert Hitachi Accelerated Flash storage. Deze nieuwe flash-module is ontwikkeld voor de enterprise-markt. De Hitachi Accelerated Flash storage biedt betere performance, capaciteit en betrouwbaarheid

Hitachi Accelerated Flash storage biedt een op maat gemaakte, rack-geoptimaliseerd model en de innovatieve flash-geheugen controller-technologie van Hitachi. Deze functies zorgen voor een betere performance, lagere kosten per bit en meer capaciteit in vergelijking met conventionele ssd’s (solid-state drives). De flash-module is beschikbaar voor het Hitachi VSP (Virtual Storage Platform). Klanten krijgen hierdoor een goede return on investment (roi) van hun flash-investering en bedrijfskosten worden verlaagd.

Hitachi Accelerated Flash storage is het eerste product dat de recent geïntroduceerde flash-geheugen controller van Hitachi, Ltd opneemt. De introductie van de nieuwe flash-module is de volgende fase van de flash-strategie die Hitachi Data Systems aankondigde in augustus.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4614786). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×