Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Scheer brengt SAP BBQC-kwaliteitscheck

 

rekenmachine calculator erp administratie

SAP en bpm-expert Scheer Management, onderdeel van de Scheer Group, lanceren een SAP Business Blueprint Quality Check (BBQC). Met deze kwaliteitscheck is een SAP-blauwdruk binnen tien minuten te valideren op basis van een set van minimumeisen.

Door blauwdrukken te controleren op kwaliteit, verhogen cfo’s, cio’s, SAP-programma- of projectmanagers, SAP-kwaliteitsmanagers en SAP-integratiemanagers de kans op een succesvolle afronding van een SAP-project en opstart van duurzaam beheer.

De gebruiksvriendelijke check is gebaseerd op de Accelerated SAP 7 methodologie, SAP Advanced Delivery Management-technieken en verschillende bpm-principes.

De SAP Business Blueprint Quality Check toont de resultaten in een radargrafiek. Die is onderverdeeld in zeven gebieden: project management, organizational change, training, data management, business proces management, technical solution management en integrated solution management. De BBQC biedt daarnaast verbetervoorstellen. 

Scheer Management biedt de SAP BBQC gratis aan. Dit is inclusief een ‘Ask the Expert’ online-sessie van een uur met een consultant van Scheer Management.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4614225). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×