Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Unisys komt met nieuwe Clearpath-systemen

 

Unisys moderniseert zijn ClearPath-mainframe serverfamilie met systemen waarin de nieuwste Intel-processoren worden combineert met de virtualisatie-technologie van Unisys. De nieuwe ClearPath-mainframes demonstreren dat servers gebaseerd op Intel-processoren, grootschalige mainframeprestaties kunnen leveren en systemen gebaseerd op proprietary processorarchitectuur hiermee voorbijstreven.

De nieuwe Unisys-systemen bestaan uit de high-end ClearPath Libra 6200-serie, de mid-range Libra 4200-serie en de entry-level en mid-range ClearPath Dorado 4200-serie. Alle drie de series gebruiken de krachtige nieuwe processoren uit de Intel Xeon Processor familie.

De nieuwe systemen representeren de laatste fase in de voortdurende evolutie van de Unisys ClearPath-serie naar een open systeemontwerp gebaseerd op Intel-processoren. Deze nieuwe generatie systemen, stellen gebruikers van ClearPath in staat om door te gaan met het gebruiken van bedrijfskritische applicaties zonder verandering, terwijl de modernisatie van de applicatie vereenvoudigd wordt en de it-kosten van bedrijven worden gereduceerd. De nieuwe systeemarchitectuur is tevens de fundering voor verdere softwareverbeteringen die de mogelijkheden van de ClearPath-serie verder vergroten en klanten tegemoet komen bij toekomstige datacenter uitdagingen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4586685). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×