Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe versie Barracuda Web Application Firewall

 

Barracuda Networks introduceert nieuwe beveiligingsfuncties voor de Barracuda Web Application Firewall. Deze functies bieden bescherming tegen nieuwe bedreigingen en aanvalsstrategieën zoals botnets en gedistribueerde denial of service (DDos)-aanvallen op applicaties. Firmware-versie 7.7 combineert nieuwe reputatiefunctie voor IP-adressen met bescherming tegen slow read-aanvallen of denial of service-aanvallen op applicaties.

De Barracuda Web Application Firewall stelt beheerders in staat om de toegang tot internettoepassingen toe te staan of te weigeren op basis van de IP-reputatie van de cliënt waarmee toegang wordt gezocht. Dit wordt bepaald aan de hand van uiteenlopende kenmerken, zoals de geografische locatie van de client en of er toegang wordt gezocht via een anonieme proxy-server. De tweede beveiligingslaag bepaalt aan de hand van de snelheid van het gegevensverkeer of een client al dan niet toegang tot een dienst mag krijgen. Op deze manier kunnen beheerders het netwerkverkeer op prioriteit indelen en de beveiliging versterken.

Firmware-versie 7.7 van de Barracuda Web Application Firewall biedt daarnaast nieuwe beheermogelijkheden. De nieuwe firmware maakt gebruik van gedeelde beleidsregels, waarmee de beveiliging van bedrijfskritische systemen wordt uitgebreid naar alle applicaties. De firewall kan daarmee worden ingezet binnen een brede reeks van gescheiden netwerken om bescherming te bieden tegen geavanceerde bedreigingen, zoals Cross Site Request Forgery (CSRF) en vervuiling van http-parameters. Firmware-versie 7.7 van de Barracuda Web Application Firewall biedt ondersteuning voor het exporteren van logbestanden op basis van het standaard Syslog-protocol.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4574910). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.