Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HP breidt thin client-portfolio uit met HP t5570e

HP introduceert de t5570e Thin Client, een uitbreiding binnen thin client-portfolio van HP. Met deze computer kunnen klanten virtualisatiebeheer en implementatie met een desktop-platform vereenvoudigen. Deze thin client maakt deel uit van de eerste geregistreerde Epeat Gold-serie, wat betekent dat de thin client een Energy Star-kwalificatie heeft, BFR/PVC-vrij is en dat de buitenkant voor meer dan 30 procent uit gerecycled plastic bestaat

De HP t5570e Thin Client wordt geleverd met Microsoft ® Windows Embedded Standard 7, de laatste Windows OS-versie. Deze ondersteunt lokale toepassingen, software voor desktopvirtualisatie zoals Citrix ICA 12.0, Microsoft RDP 7.1 met Remote FX en VMware View 4.5. Daarbij is ook een webbrowser toegevoegd om een pc-ervaring te creëren in verschillende virtuele desktop- of cloud computing-omgevingen. Verder bestaat de Thin Client uit een geïntegreerde WiFi-optie, standaardondersteuning voor twee monitoren, digitale ondersteuning en zes usb-poorten.

Ook is de HP t5570e voorzien van een Enhanced Write Filter, een beveiligd usb-compartiment en optionele smart cards voor een grotere eindpuntbeveiliging. Dit is ideaal voor bedrijven die behoefte hebben aan hoge beveiliging, bijvoorbeeld bedrijven in de financiële sector en overheidsinstanties.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.