Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HP verbreedt Converged Infrastructure-portfolio

HP kondigt een nieuw aanbod van Converged Infrastructure-oplossingen aan. Het nieuwe aanbod moet volgens HP 'it-wildgroei voorkomen en ervoor zorgen dat technologie-assets omgezet worden in interoperable, gedeelde resources met een uniform management-platform'.

Het nieuwe aanbod omvat ten eerste Converged Systems. Dit is een nieuw portfolio van turnkey-, geoptimaliseerde en geconvergeerde hardware, software, op maat gemaakt advies en HP Solution ondersteunende diensten waarmee klanten nieuwe toepassingen in uren in plaats van maanden kunnen gebruiken. De oplossingen richten zich op de belangrijkste applicatiegebieden, waaronder real-time data-analyse, database consolidatie en data warehouse.

Ten tweede is er Converged Storage-architecture en het bijbehorende portfolio, dat de HP Store360 scale-out software integreert in HP BladeSystem en HP ProLiant hardware. Zo wordt de storage-administratie verminderd, het leveren van diensten versneld, de energie-efficiëntie verhoogd en de toegang tot elk data type of application workload verbeterd. Het aanbod wordt aangevuld met nieuwe Storage Consulting-diensten.

Ten derde is er Converged Data Center, een nieuwe klasse van de HP Performance Optimized Data Centers (POD's), die sneller ingezet kunnen worden. Ten vierde is er HP Server Automation 9.1 software,  dat fysieke en virtuele applicaties levert over de gehele levenscyclus.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.