Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Fujitsu introduceert Eternus DX S2-diskstorage

Fujitsu presenteert de tweede generatie Eternus DX S2-diskstoragesystemen. De Eternus DX S2 is een uitbreiding van Fujitsu’s ‘Flexible Data Safe’ concept voor ongelimiteerde datagroei en ijzersterke datasafety.

De Eternus DX S2 beschikt over nieuwe dataopslagtechnologie en hardware features. Een combinatie van SAS- en Nearline-SAS-disks levert een combinatie van vermogen en capaciteit, aldus de leveancier. Daarnaast biedt het een grote mate van flexibiliteit door de nieuwste technologie en verbeterde raid-controller. Mede door bijgeleverde software is de Eternus DX storage eenvoudig te installeren, bedienen en onderhouden, zodat bedrijven tijd en kosten kunnen besparen, zo meldt de leverancier. De Eternus DX storage ondersteunt een groot aantal operating systems, applicatiesoftware en servers. De Eternus disk-based storage systemen voldoen aan de strengste voorwaarden voor databeveiliging en bieden organisaties de zekerheid van bedrijfscontinuïteit.

Naast het leveren van het systeem, biedt Fujitsu een storage-programma, inclusief een uitgebreid trainingsaanbod. Zo kan onder andere kennis gemaakt worden met de specifieke kwaliteiten en betrouwbaarheid van de Eternus DX storage-oplossingen.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.