Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Update voor Citrix XenDesktop

Citrix introduceert ‘Success Accelerator’

Lokale desktopvirtualisatie

Citrix heeft tijdens de gebruikersconferentie Citrix Synergy in San Francisco aankondigingen gedaan die een virtuele desktopomgeving ondersteunen. Het gaat hierbij om de introductie van de online service tool ‘Success Accelerator’ en een update voor Citrix XenDesktop.

Success Accelerator is een gratis online service die gebruikers door een virtule desktop project loodst. Hier zijn tips, trucs en ‘best practices' te vinden voor iedere fase van de overgang naar virtuele desktops, gebaseerd op duizenden cases. De belangrijkste elementen van Success Accelerator bestaan uit een ‘online design decision guide', een ‘interactive implementation guide' en 24/7 Access via de MyCitrix log-in.

De update voor Citrix XenDesktop moet de kosten bij de overgang naar virtuele desktops verminderen. Dit geldt met name voor vdi-gebaseerde desktops die vaak vragen om een hoge investering in san-gebaseerde dataopslag. Citrix XenDesktop met IntelliCache neemt een stap op dit gebied door de hoge frequentie van desktop read-write traffic via een lokale server te laten verlopen, in plaats van het dataverkeer dat normaal via het netwerk naar een centrale storage omgeving verloopt.

De nieuwe XenDesktop IntelliCache feature is nu beschikbaar met XenDesktop 5 Service Pack 1, en werkt met iedere vdi-gebaseerde desktop die Citrix XenServer als backend hypervisor gebruikt.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.