Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

EnterpriseDB ondersteunt HP-UX

EnterpriseDB, onafhankelijk leverancier van open source PostgreSQL-databases, maakt een nieuwe versie bekend van zijn Postgres Plus Advanced Server. Met ingang van juni 2011 zal de EnterpriseDB Postgres Plus Advanced Server volledige ondersteuning bieden voor HP-UX.

De Postgres Plus Advanced Server-technologie van EnterpriseDB stelt gebruikers in staat om toepassingen en gegevens uit Oracle-productiedatabases soepel en eenvoudig te migreren naar Postgres Plus. Hiervoor hoeven zij geen toepassingen te herprogrammeren. De oplossing biedt daarnaast ondersteuning voor een breed scala aan gebruiksscenario's. Voorbeelden zijn rapportage- en business intelligence-systemen en andere toepassingen voor de bedrijfsvoering.

Volgens EnterpriseDB zullen klanten behoefte blijven hebben aan hybride OS-omgevingen met de schaalbaarheid, veerkracht en beveiliging die HP-UX te bieden heeft. Als uitgebreide oplossing voor Oracle-compatibiliteit biedt Postgres Plus Advanced Server een bewezen, schaalbaar en gebruiksvriendelijk alternatief voor Oracle, gecombineerd met de mogelijkheid van forse kostenbesparingen. Hiermee breid tEnterpriseDB Linux-ondersteuning op HP-platforms verder uit.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.