Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Citrix introduceert Netscaler SDX voor de cloud

 

Netwerk- en virtualisatiespecialist Citrix introduceert NetScaler SDX, een nieuw, gevirtualiseerd netwerkplatform dat is ontworpen als ‘voordeur’ voor virtuele datecenters en cloudsystemen. Met het nieuwe platform kunnen gebruikers verschillende gevirtualiseerde NetScaler-extensies op één fysiek apparaat draaien, met multi-service- en multi-tenant-ondersteuning, aldus Citrix.

De nieuwe architectuur helpt volgens Citrix gebruikers de overstap te maken van de traditionele application delivery naar de veel rijkere ‘service delivery'; een eis die cloud computing en de groeiende vraag naar nieuwe diensten op verschillende consumentenapparaten met zich meebrengt.

Het NetScaler SDX-platform creëert een service delivery-structuur waarmee alle applicaties en diensten worden geleverd met betere prestaties, beveiliging en betrouwbaarheid, ongeacht of ze draaien in het lokale datacenter of in een externe cloud. Hierdoor kunnen ict-teams netwerkdiensten bieden waarmee off-premise clouds zich gedragen als natuurlijke extensie van het bedrijfsnetwerk. Tegelijkertijd is er meer controle over de impact die bedrijven, consumenten en op cloud gebaseerde diensten hebben op het netwerk, aldus Citrix. 

Het NetScaler SDXplatform bevat de SDX-17500, SDX-19500 en SDX-21500, en biedt snelheid tot 50 Gbps. NetScaler SDX is nu beschikbaar.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3906001). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.