Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Netgear introduceert nieuwe access points

Dit artikel delen:

Hardwareleverancier kondigt twee nieuwe draadloze access point aan. Deze nieuwe ProSafe access points zijn ideaal voor het aanleggen van een stand alone draadloos netwerk in een klein bedrijf of voor implementatie binnen een reeds bestaand draadloos bedrijfsnetwerken.

De nieuwe access points zijn voorzien van geavanceerde beveiligingsfuncties zoals wpa- en wpa2-encryptie, meervoudige vlan- en vpn-pass-through-ondersteuning, detectie van ongeautoriseerde access-points en 802.1X-verificatie met radius-ondersteuning.

Beide access points integreren automatisch met Netgear's WC7520 serie draadloze controller hardware en vms-beheersoftware en systemen. De kosten voor beheer zijn hierdoor te overzien, zelfs wanneer de kosten voor de gebruiker en het apparaat stijgen.

Ook zijn de access points voorzien van Power over Ethernet (ieee 802.3afpoe), kunnen deze draadloze bridgen en repeaten en zijn deze door een 'Easy Mount' frame met een onopvallende gladde witte cover eenvoudig te bevestigen op muren of plafonds. De access points hebben levenslange garantie.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.