Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Juniper introduceert nieuwe gateways

Juniper Networks introduceert de Juniper Networks MAG Series Junos Pulse-gateways. Met deze speciaal ontwikkelde oplossing zegt Juniper Networks één convergentietool te bieden voor een veilige toegang tot en verbinding met het bedrijfsnetwerk, gericht op de mobiele werknemer die altijd online is.

De MAG Series Junos Pulse Gateways bieden samen met de Junos Pulse-client mobiele netwerktoegang en toegang op afstand via de ssl vpn-oplossing van Juniper. Tegelijkertijd is lokale toegang mogelijk via unified access control (UAC)-technologieën. Dit alles is beschikbaar via een modulair, speciaal gebouwd chassis.

De MAG Series Junos Pulse-gateways zorgen volgens Juniper voor veilige connectiviteit voor gebruikers, ongeacht hun locatie of het apparaat dat ze gebruiken. Daarnaast zorgt de inzet van de Junos Pulse-client gecombineerd met de MAG Series Junos Pulse-gateways ervoor dat een bedrijf minder vaak software-updates hoeft te draaien op bedrijfs- en persoonlijke apparatuur. Dat bespaart tijd en kosten voor de ict-afdeling, zo zegt Juniper.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.