Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Brocade vereenvoudigt overstap naar IPv6

Brocade kondigt vandaag softwareversie 12.3 aan voor de Brocade ServerIron ADX serie application delivery switches. Deze softwareversie maakt het mogelijk om het bestaande ADX platform te gebruiken als gateway tussen bestaande IPv4-netwerken en de nieuwe IPv6-netwerken. De gateway maakt het voor Brocade klanten mogelijk om over te stappen op IPv6-technologie terwijl ze gelijktijdig kunnen werken binnen zowel IPv4- als IPv6-omgevingen.

De 12.3 versie zorgt ervoor dat eerdere investeringen niet verloren gaan en dat klanten kunnen blijven rekenen op de hoge prestaties. Twee noodzakelijke vereisten waar Brocade One klanten op rekenen. De eenvoudige software upgrade maakt het mogelijk om, naast de andere nieuwe toepassingen en functionaliteiten, de prestaties van het ADX platform te verdubbelen.

De IPv6-technologie is robuuster en vergroot het aantal wereldwijd beschikbare IP-adressen aanzienlijk. Tegelijkertijd wordt het netwerkbeheer vereenvoudigd, worden veiligheid- en mobiliteitsproblemen opgelost en verbetert de Quality of Service (QoS). Dankzij deze voordelen profiteren Brocade klanten van ontwikkelingen zoals cloud computing via high-performance, schaalbare en veilige ip-netwerken.

Brocade ServerIron ADX maakt een dual-protocol netwerk mogelijk via een vereenvoudigde maar complete IPv4-naar-IPv6 vertalingstechniek. De Brocade oplossing maakt gebruik van Layer 7 intelligentie. Dit in tegenstelling tot router-gebaseerde vertalingsoplossingen die alleen layer 3 vertalingservices bieden. Met deze oplossing worden hoge prestaties gehaald terwijl continuïteit gewaarborgd is bij de uitvoering van applicaties en protocollen. Hierdoor kunnen gebruikers IPv6 invoeren zonder de bestaande IPv4-applicatie-infrastructuur te vervangen. Bovendien kunnen gebruikers die alleen een IPv6-netwerk hebben ook verbinding maken met het bestaande IPv4-Internet. Hierdoor kunnen bedrijven zich voortaan ook aansluiten bij klanten die alleen op IPv6 gestandaardiseerd zijn.

Brocade heeft de mogelijkheden van de Brocade Application Resource Broker en de service voor Application Programming Interface (API) uitgebreid om meer inzicht te krijgen in applicaties en de controle te krijgen over application delivery. Dit levert een vereenvoudigde en beter beheersbare netwerkinfrastructuur op met meer mogelijkheden voor applicatie-optimalisatie. Brocade ServerIron ADX, gekoppeld met Application Resource Broker, helpt om de traditionele communicatiekloof tussen gefragmenteerde netwerken te overbruggen en de applicatie infrastructuren beter en efficiënter te stroomlijnen, aldus de leverancier.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.