Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HDS VSP ondersteunt VMware VAAI

Hitachi Data Systems (HDS), leverancier van storage-technologieën, datacenterproducten en -diensten, introduceert VMware vStorage APIs for Array Integration (VAAI), dat wordt ondersteund op het Hitachi Virtual Storage Platform (VSP).

Door de 3D-schalingsarchitectuur van het platform kan de storagecapaciteit worden uitgebreid naar meer dan honderd gevirtualiseerde storage-servers, aldus HDS. Het storage-platform biedt VAAI-ondersteuning voor gevirtualiseerde storage en Hitachi's VSP voor VMware-omgevingen. Volgens HDS kunnen organisaties hierdoor de beschikbaarheid van hun applicaties optimaliseren. De 3D-schalingsarchitectuur van Hitachi VSP stelt klanten in staat om gebruik te maken van VAAI. Op deze manier zorgt dat voor verbetering van de dichtheid van virtuele machine, schaalbaarheid en gevirtualiseerde applicatieperformance, aldus HDS.

Het Virtual Storage Platform is een 3D storageplatform, ontworpen voor alle datatypes. Het platform is een oplossing die dynamisch schaalbaar is (scale-up, scale-out en scale-deep). Hierdoor past het zich flexibel aan aan de nodige prestaties, capaciteit en virtualisatie van multivendor storage, aldus HDS. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.