Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Kingston SSD's voor ingebouwde en niet-PC systemen

Kingston Digital Europe, producent van geheugenproducten, introduceert de Kingston SSDNow S100 Solid State Drive (SSD)-reeks. De nieuwe Kingston S100-reeks is in eerste instantie ontwikkeld voor OEM-producenten en systeemintegratoren in de automotive-, transport- en technologiesector en de producerende industrie, waar naast robuustheid en hoge betrouwbaarheid het tco-aspect (total cost of ownership) van cruciaal belang is.

De Kingston S100-drives maken gebruik van de gestandaardiseerde SATA-interface. Deze is terug te vinden in vele industriële toepassingen en productieapplicaties. Hierdoor kunnen de SSD's ingezet worden ter vervanging van harde schijven, die gevoeliger zijn voor storingen. Op die manier worden de bijkomende kosten voor het ontwikkelen van op maat gemaakte platformen op basis van SD- of CF-geheugenkaarten uitgespaard, zo meent Kingston.

Omdat ze geen bewegende delen bevatten, weerstaan SSD's intense schokken en opwarming. Dit maakt de technologie een ideale oplossing voor omgevingen waar weinig koeling of energievoorziening voorhanden is, aldus Kingston. De nieuwe Kingston SSDNow S100 is verkrijgbaar in 2.5'' en is beschikbaar in 8 GB en 16 GB.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.