Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Oracle introduceert nieuwe Sparc Supercluster

Oracle introduceert de Sparc Supercluster, gebaseerd op Sparc T3 en M5000-servers. De Oracle Sparc Supercluster is vanaf 2011 beschikbaar in T3-2, T3-4 en M5000-gebaseerde configuraties. Met de toevoeging van de Sparc Supercluster zegt Oracle een standaard neer te willen zetten voor databasesystemen.

Oracle's Sparc Supercluster is een infrastructuuroplossing voor het draaien van RAC (Real Application Clusters) databaseomgevingen. Gebaseerd op de architectuur van het nieuwe TPC-C record van Oracle, maakt de Sparc Supercluster gebruik van nieuwe Sparc-servers, FlashFire, InfiniBand QDR, Oracle Solaris en het ZFS Storage Appliance.

De Oracle Sparc Supercluster is vanaf 2011 beschikbaar in T3-2, T3-4 en M5000-gebaseerde configuraties. Alle drie de Sparc Supercluster configuraties omvatten SPARC T3 of M5000-servers, Sun ZFS Storage 7420 servers en Sun Network ZFS InfiniBand Gateway-switches. Met de toevoeging van de Sparc Supercluster zegt Oracle een standaard neer te willen zetten voor databasesystemen.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.