Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

EMC introduceert SourceOne

 

EMC, leverancier van in informatie-infrastructuuroplossingen, presenteert EMC SourceOne, een nieuwe serie information governance oplossingen en producten voor archivering, e-discovery en compliance.

EMC, leverancier van in informatie-infrastructuuroplossingen, presenteert EMC SourceOne, een nieuwe serie information governance oplossingen en producten voor archivering, e-discovery en compliance .SourceOne helpt volgens EMC organisaties om diverse soorten content types centraal te beheren voor een consistent lifecycle management (inclusief retentie en disposition management). Met SourceOne is compliance met betrekking tot zowel interne als externe richtlijnen verzekerd en worden de risico's rondom e-discovery geminimaliseerd.

EMC SourceOne biedt een geïntegreerde benadering van information governance gebaseerd op archivering uitgebreid met retentie- en disposition-functionaliteiten en met e-discovery. EMC SourceOne archiveert e-mail en instant messenger berichten. In de toekomst komt hier de ondersteuning voor documenten, SharePoint, enterprise applicaties, XML en diverse andere content typen bij. Een organisatie met 1000 e-mailadressen kan met EMC SourceOne op jaarbasis gemiddeld één miljoen dollar besparen, aldus de leverancier. Daarnaast kunnen organisaties kostenbesparingen tot wel 60 procent realiseren op opslag en back-up, zo besluit EMC.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2917483). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.