Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

N-TEC introduceert goedkope NAS-Entry

 

De nieuwe NAS Raid-systemen uit N-TEC's CX-Serie bieden kwaliteit voor een lage prijs. NAS-Entry systemen zijn speciaal bedoelt voor de behoefte van het midden- en kleinbedrijf aan file services, data bescherming en een hoge betrouwbaarheid.

Met de rapidNAS CX-serie biedt N-TEC nu ook een nas entry-oplossing. Daarmee breidt de fabrikant zijn portfolio aan nas-systemen uit, dat tot nu toe bestond uit de krachtige rapidNAS MS en rapidNAS DSS series. Onderdeel van de CX familie zijn het rapidNAS CX MS204 met vier drive bays en het rapidNAS CX MS208 met acht drive bays, beide in 19-inch rackmount uitvoering. De tower versies zijn als rapidNAS CX MS204T en rapidNAS CX MS208T leverbaar.

Zoals alle N-TEC systemen serie ondersteunen de CX produkten zowel sas als sata harde schijven. Daarbij laten de apparaten zich van 500 GByte tot 8 TByte configureren. De harddisks zijn ook hot-swappable in een werkend systeem uitwisselbaar. De aansluiting aan het netwerk vindt in de CX-serie plaats via een 1-GBit/s-netwerkpoort. Optioneel kunnen de systemen van meerdere netwerkpoorten worden voorzien.

De rapidNAS CX-systemen zijn gebaseerd op de MS Windows Storage Server 2003 R2 van Microsoft en maken simpele implementatie in de Windows ADS-omgeving mogelijk. Voor optimale data bescherming zorgen de configureerbare beschermingsklassen van Raid 0, 1, 10, 3, 5, 6, 50 of 60. Met Raid 6 en Raid 60 heeft de gebruiker bovendien bescherming tegen gelijktijdige uitval van meerdere harde schijven. Gebruikers die alleen extra opslagruimte nodig hebben kunnen de systemen ook als JBOD gebruiken. De aanwezige snapshot functie, het zogenaamde Volume Shadow Copy, zorgt voor extra bescherming van de gegevens en voor het snelle herstellen van per ongeluk verwijderde of veranderde bestanden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2872551). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×