Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Draadloos netwerken met Xirrus-technologie

Dätwyler Cables vult de Unilan bekabelingssystemen aan met wlan-componenten van Xirrus. Met deze componenten integreren Wi-Fi-apparaten naar keuze 4, 8, 12 of 16 'zelfinstellende' access points (conform IEEE 802.11abg+n), hoogversterkende, gerichte sectorantennes, een gigabyte-ethernet-switch en de Wi-Fi controller alsmede een threat sensor en een stateful-inspection-firewall in één kast.

Dätwyler Cables biedt een reeks van verschillende kast- en installatieoplossingen aan die een nauwkeurig passende integratie in de actuele infrastructuur mogelijk maken en rekening houden met de kritische veiligheidseisen van de ondernemer van dat moment. Het nieuwe Xirrus Management System (XMS) maakt voor netwerkverantwoordelijken een centrale configuratie, instelling en beheer van de veiligheidsfuncties (IDS/IPS), een centrale performance monitoring van alle Wi-Fi-kanalen en een centrale reporting voor meer dan honderd Wi-Fi-Arrays via een geïnstalleerde Layer 3-netwerk mogelijk.

Via de gestructureerde gigabyte-ethernet-bekabeling staan speciale PoGE-injectors ter beschikking voor de stroomvoorziening van de apparaten. Met het centrale Remote-Power-Systeem is een eenvoudige en voordelige stroomvoorziening mogelijk. Als optie kunnen de Wi-Fi-Arrays ook van stroom worden voorzien via de geïntegreerde elektrische voeding. Het stroomverbruik ligt - afhankelijk van het apparaat - bij volledige belasting op 26 tot 100 Watt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.