Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Sitecom nieuwe lijn modem-routers

 

Sitecom breidt de design range Pure E-motion uit met een complete lijn modem-routers die die voldoen aan de netwerktechnologie 802.11n draft 2.0. Met de Pure E-motion Modem-Routers kan de gebruiker beschikken over een draadloos thuisnetwerk en deze met adsl-internet te verbinden.

De Pure E-motion-productreeks van Sitecom is uitgebreid met drie nieuwe '802.11n draft'-modellen. De WL-322 Wireless ADSL 2+ Modem Router 300N, de WL-325 Wireless ADSL 2+ Modem Router 300N + ADSL 2+ Splitter en de WL-577 Wireless ADSL 2+ Modem Router 300N + USB Adapter voldoen aan de 802.11n draft 2.0, zodat gebruikers draadloos kunnen werken in omgevingen met veeleisende toepassingen, zoals streaming HD-video en -audio, VoIP, multiplayer gaming en de overdracht van grote hoeveelheden gegevens met snelheden tot 300 Mbps. De drie 'n'-routers zijn voorzien van 2x 2dBi antennes voor minder 'dead spots' en een optimaal draadloos bereik.

Naast de 'n'-modellen introduceert Sitecom twee modem-routers met 54g-netwerktechnologie. Met de WL-606 Wireless ADSL 2+ Modem Router 54g en de WL-578 Wireless ADSL 2+ Modem Router 54g + USB Adapter kunnen gebruikers bestanden en breedband internet delen en gezamenlijk gebruik maken van randapparatuur met snelheden tot 54 Mbps.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2867546). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×