Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Lexmark introduceert zwart-wit laserprinters en MFP's

 

Lexmark introduceert de nieuwe T650-serie laserprinters en X650-serie multifunctionals (mfp's). Beide series zijn voorzien van geavanceerde functies om de workflow te optimaliseren, geld te besparen en de belasting op het milieu te reduceren. Ze sluiten hiermee naadloos aan op het ‘Minder afdrukken, meer besparen'-concept van Lexmark.

De Lexmark T650 laserprinters en X650 multifunctionals (mfp's) zijn ontworpen om jarenlang pagina's van hoge kwaliteit met hoge snelheden af te drukken. Grote kracht van deze series is de betrouwbare papierverwerking van de meest uiteenlopende media, zoals diverse soorten etiketten, karton en licht of gerecycled papier.

Deze nieuwe series van Lexmark zijn uitgerust met een aantal milieubewuste voorzieningen. Zo zijn er modellen met een geïntegreerde, papierbesparende duplex-unit, een Eco-modus die het energieverbruik terugdringt en een Stille-modus die het geluidsniveau tot een minimum beperkt. Uniek voor dit segment zijn de beschikbare 36.000 pagina's extra hoog rendement cartridges, die minder vaak vervangen hoeven te worden en waarbij de kosten per pagina lager liggen.

De nieuwe series bieden tevens geavanceerde beveiligingsfuncties, van netwerkbeveiliging tot beperkte gebruikerstoegang. Dit helpt klanten potentiële risico's proactief te traceren en identificeren en informatie te beschermen tegen onbedoelde blootstelling. Alle modellen beschikken over een alfanumeriek paneel voor eenvoudige PIN-authenticatie en vaste schijfencryptie en -opschoning.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2862619). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×